O agenciji

DOM JE OBITELJ, A KLJUČ JE KOD NAS

Ured  Addo Nekretnine nalazi se u srcu osječko-baranjske županije. Funkcionira zajednički sa geodetskim uredom ADDO. Nalazimo se na adresi: Ljudevita Posavskog 47, Osijek. Ovdje ćete pronaći sve odgovore o prodaji, najmu/zakupu ili o bilo kojoj informaciji vezano za Vašu nekretninu. Također, otvaranjem ovog ureda za nekretnine zaokružili smo jednu dobru priču od svih geodetskih usluga, preko etažiranja, vještačenja do samog kraja prodaje ili najma.

Cilj nam je ugoditi klijentima koji potražuju stan, kuću ili poslovni prostor, te im pomoći u donošenju odluka dajući im savjete naših iskusnih zaposlenika. Klijent je uvijek na prvom mjestu, zato i prilagođavamo naše usluge po željama i nudimo niz besplatnih usluga i informacija o tržištu nekretnina. 

Ured  Addo Nekretnine usko surađuje sa ostalim agencijskim uredima iz Hrvatske, ali i s uredima u 95 zemalja širom svijeta. Taj način suradnje povezuje nas u sustavu sa stotinjak ostalih agenata čija međusobna suradnja pripomogne u bržoj realizaciji posla. 

Za kraj želimo reći našim klijentima da im stojimo na usluzi svakoga dana. Tu smo da im pomognemo u kreiranju njihove budućnosti jer znamo da je kupnja ili prodaja nekretnine veliki korak i ne događa se često u životu.